Menu:

Folders (PDF):

Gezichts- en Combi Behandelingen

Pedicure- Lichaams- en Massage Behandelingen

Prijslijst Behandelingen

Aanbieding

Pedicure

Voeten hebben veel te verduren, ze dragen uw volledige lichaamsgewicht. Ze moeten op verschillende omstandigheden kunnen reageren; denk maar aan springen, klimmen, rennen, fietsen, besturende bewegingen, onregelmatige ondergrond en dergelijke. Of inspannende bewegingen, zoals lasten kunnen dragen en het lichaam in balans houden bij intensieve en ingewikkelde bewegingen.

Een goede verzorging is dus belangrijk om pijnlijke voeten te voorkomen. Soms kan met het gebruik van goede producten al worden volstaan om problemen aan te pakken of te voorkomen. Het is mogelijk deze aan te schaffen in de salon; ook als u niet in de salon komt voor een behandeling kunt u deze producten aanschaffen.
Indien er ongemakken ontstaan kan een behandeling de uitkomst bieden. Want pijnlijke voeten kunnen voor een onbewuste verandering van je lichaamshouding zorgen en dus problemen aan nek, rug, heup of knie veroorzaken. Een regelmatige behandeling kan je niet alleen van je al ontstane ongemakken verlossen zoals overmatig eelt, likdoorns, kloven, ingroeiende nagels en schimmelnagels, maar ook helpen bij het voorkomen ervan. Naast de noodzaak van een pedicurebehandeling, kunt u uw voeten ook eens extra verwennen. Met een peeling, masker en massage. Na zo'n pedicurebehandeling loopt u op wolken naar buiten.

Om aan uw persoonlijke wensen te kunnen voldoen, heeft u keuze uit drie verschillende pedicurebehandelingen.

Wilt u de folder Pedicure- Lichaams- en Massage behandelingen bekijken? Dan kunt u deze als pdf-bestand downloaden en uitprinten.