Menu:

Bindweefselmassage

Hotstonemassage

Klassieke massage


Massage

Massage is meer dan ontspanning alleen. Het heeft talloze effecten op zowel lichaam als geest. De lichaamsfuncties worden weer in balans gebracht en de geest wordt even leeg gemaakt, zodat u weer vol energie verder kunt.

De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor er een verhoogde zuurstof- en voedingsstoffentoevoer naar de cellen en weefsels ontstaat en afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd. De stofwisseling wordt dus geactiveerd. De weerstand van het lichaam wordt verbeterd omdat ook ziektekiemen via de lymfe uit het lichaam worden verwijderd. Verklevingen in de huid en spieren kunnen worden verzacht en gespannen spieren worden versoepeld. Daarnaast heb je te maken met het psychische effect van een massage. Elk levend wezen heeft behoefte aan lichamelijk contact. Massage is daar een vorm van en kan zodoende een goede bijdrage leveren aan uw gezondheid en welbevinden. Het werkt stressverlagend, geeft een behaaglijk gevoel en zorgt voor diepe ontspanning. Rechts in het keuzemenu kunt u meer informatie vinden over de verschillende massagetechnieken.

Wilt u de folder Pedicure- Lichaams- en Massage behandelingen bekijken? Dan kunt u deze als pdf-bestand downloaden en uitprinten.

Beau Belle is een professionele praktijk die uitdrukkelijk niet in verband wenst te worden gebracht met enige vorm van erotische massage.