Menu:

Folders (PDF):

Gezichts- en Combi Behandelingen

Pedicure- Lichaams- en Massage Behandelingen

Prijslijst Behandelingen

Aanbieding

Gezicht

Iedereen wil er graag goed verzorgd uitzien en lekker in z'n vel zitten. Het gezicht is het eerste wat de mensen van je zien. Het zegt veel over je lichamelijke gesteldheid, gezondheid en gemoedstoestand. Je gezicht is eigenlijk je visitekaartje! Daarom is het belangrijk om deze op de juiste manier en met de juiste producten te verzorgen. Hiermee breng Ún houdt je de huid in de juiste conditie.

Zeer belangrijk is een goede thuisverzorging van de huid. Je kunt het zien als elke dag 's morgens en 's avonds een gezichtsbehandelingetje. Behandelingen in een schoonheidssalon kunnen die basisverzorging uitstekend aanvullen met extra verzorging zoals een peeling, ampul of masker. U kunt huidproblemen aan laten pakken of deze juist voorkomen, wimpers en/of wenkbrauwen verven, oneffenheden verwijderen of overtollig haar. Maar natuurlijk ook niet te vergeten: lekker even tijd voor jezelf; even tot rust komen door middel van een gelaatsmassage. Er is een ruime keuze aan complete behandelingen, maar er zijn ook kleine losse modules te boeken. Er zijn 3 standaard gezichtsbehandelingen, en 3 gespecialiseerde gezichtsbehandelingen. In deze gespecialiseerde behandelingen wordt gebruik gemaakt van de speciale producten van Dr. Baumann of bepaalde massagetechnieken. Alle gezichtsbehandelingen kunnen naar wens worden uitgebreid met verschillende modules, te vinden onder 'uitbreidingsmogelijkheden' in de folder gezichtsbehandelingen.

De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden, zijn van het merk Dr. Baumann en worden afgestemd op het huidtype van de klant. Er wordt per behandeling gekeken wat de huid op dat moment nodig heeft. Deze producten zijn ook aan te schaffen voor thuisgebruik, wat noodzakelijk is om de salonbehandelingen te ondersteunen en te zorgen voor een optimaal resultaat. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om alleen producten aan te schaffen indien u liever geen behandeling wilt. Onder de knop Dr. Baumann en de website van Dr. Baumann kunt u meer informatie lezen over dit merk.

Wilt u de folder Gezichts- en Combi behandelingen bekijken? Dan kunt u deze als pdf-bestand downloaden en uitprinten.