Menu:

Folders (PDF):

Gezichts- en Combi Behandelingen

Pedicure- Lichaams- en Massage Behandelingen

Prijslijst Behandelingen

Aanbieding

Dr. Baumann

Beau Belle werkt uitsluitend met het merk Dr. Baumann. Deze cosmeticalijn onderscheidt zich van de meeste andere cosmetica. De producten zijn namelijk allemaal vrij van minerale olie, parfum, chemische conserveringsmiddelen, dierlijke ingrediŽnten en overbodige verpakking. Maar bevat daarentegen wel liposomen, plantaardige oliŽn, huideigen lipiden, vitamines en hoogwaardige huidbeschermende stoffen. Bovendien zijn de producten exclusief dat wil zeggen dat ze alleen verkrijgbaar zijn bij schoonheidsinstituten. Ze zijn dus niet verkrijgbaar bij drogisterijen, parfumerieŽn en supermarkten. Voor uitgebreid advies over de producten kunt u altijd bij Beau Belle terecht. Hieronder kunt u al het een en ander aan informatie vinden maar ik verwijs u ook graag naar de uitgebreide website van Dr. Baumann.

Steeds meer mensen ontwikkelen een contactallergie. Ruim een op de tien mensen heeft al zoín allergie en dit aantal groeit snel. Hierdoor ben ik me gaan verdiepen in producten en ingrediŽnten en kwam ik al snel tot de conclusie dat ook cosmetica een invloed heeft op de ontwikkeling van een contactallergie, en ben ik me meer en meer bewust geworden van de ingrediŽnten in cosmeticaproducten. Als gevolg hiervan ben ik in contact gekomen met het merk Dr. Baumann. Deze lijn bevat namelijk geen parfum, chemische conserveringsmiddelen en minerale oliŽn.

Minerale oliŽn worden in de producten van Dr. Baumann niet zozeer geweerd omdat dit een allergene stof is, maar omdat het de huidfunctie belemmert. Minerale oliŽn vormen namelijk een film op de huid en belemmeren de natuurlijke beschermende lipidenlaag van de huid. Het sluit de huid af en vuil blijft aan de minerale olie plakken. Hierdoor verstoppen de poriŽn. De huid ademt niet meer voldoende en kan evt. werkzame bestanddelen in de crŤme niet opnemen of vocht aantrekken. De hoornlaag slibt dicht en er worden nauwelijks nieuwe cellen meer aangemaakt. In feite veroudert de huid dus sneller. Dr. Baumann gebruikt in plaats van minerale oliŽn, plantaardige natuurlijke oliŽn.

Parfum en conserveringsmiddelen staan hoog in het lijstje van contactallergie veroorzakende stoffen. Een allergie bouwt zich op. Het kan zelfs jaren duren voordat een bepaalde stof een reactie teweeg brengt. Dr. Baumann vermijdt deze stoffen om het risico een allergie op te lopen zo klein mogelijk te maken. Een optimale verdraagzaamheid dus, ook voor de zeer gevoelige en allergische huid.

Een goede verzorging bestaat volgens Dr. Baumann uit liposomen, vitamines en huidgelijkende stoffen. Alleen zo doet u, binnen de genetische aanleg, al het mogelijke om de verouderingsverschijnselen uit te stellen. Liposomen zijn zeer belangrijke stoffen voor een goede huidverzorging. Het zijn kleine holle vetbolletjes waarvan de wand van dezelfde stoffen is gemaakt als de celwanden in de huid. Ze kunnen de onderste huidlagen bereiken en de celwanden versterken. Bovendien werken ze als een soort kruiwagentje voor andere werkzame ingrediŽnten, zoals plantaardige oliŽn, vitamines of huidbeschermende stoffen. Deze kunnen in het liposoom opgelost worden en komen vrij als de liposomen door de huidwarmte oplossen. Omdat ook schadelijke en allergene ingrediŽnten op deze manier de huid kunnen bereiken, vermijdt Dr. Baumann deze, en is het ten zeerste afgeraden om na de liposomen een crŤme met allergene stoffen aan te brengen.

De producten van Dr. Baumann zijn door hoge kwaliteit en concentratie zuinig in gebruik. Dr. Baumann bestaat uit drie verschillende lijnen, met verschillende kwaliteit en voor elke portemonnee. Deze producten zijn ook aan te schaffen indien u liever geen behandeling wilt. Ook dan krijgt u, op afspraak, een uitgebreid advies over de producten.

De drie verschillende productlijnen hebben de overeenkomst dat ze alledrie gebruik maken van meervoudige liposomen maar vrij zijn van:

De productlijnen verschillen onderling in kwaliteit en prijs. Hieronder de belangrijkste kenmerken van de drie lijnen:

Dr. Baumann BeauCaire Ė Eenvoudig gezond

Lees meer over BeauCaire in de folder.

Dr. Baumann Classic Ė Klassieke luxe

Lees meer over Dr. Baumann Classic in de folder.

Dr. Baumann SkinIdent Ė Absolute top

Lees meer over SkinIdent in de folder.

Een basispakket als thuisverzorging is zeer belangrijk. U kunt het zien als elke dag 's morgens en 's avonds een behandelingetje. Een reiniging met een liposomenserum is een uitstekende dagelijkse basisverzorging. Daarnaast zijn er nog speciale producten zoals aanvullende dagverzorging, peelings, maskers, oogverzorging en ampullen. Deze kunnen ook aangeschaft worden als extra verzorging.
Een peeling en masker kunnen 1 ŗ 2 maal in de week gebruikt worden. Een set ampullen wordt als een kuur gebruikt en oogverzorging kunt u 's ochtends en/of 's avonds gebruiken.
Ook producten voor lichaamsverzorging zijn voor thuisgebruik aan te schaffen. Denk eens aan bad- en doucheschuim, lichaamsscrub, body milk en hand- en voetcrŤme. Maar ook hier zijn er enkele speciale producten; om de boezem te verzorgen of tegen cellulite.
Een belangrijk onderdeel van de huidbeschermende cosmetica is de zonbescherming. Ook hiervan zijn de producten beschikbaar.
Make-up is in geringe mate aanwezig maar kan indien nodig bijbesteld worden.

Laat u voor uw persoonlijke wensen adviseren door Beau Belle over de producten voor thuisgebruik! Beau Belle heeft een spaarsysteem voor verkoopartikelen voor de klanten. Als u een product aanschaft krijgt u per Ä 20,00 die u besteedt aan producten een stempel. Is uw spaarkaart vol, dan krijgt u van Beau Belle een product voor het lichaam gratis.

Het is zeer de moeite waard om ook eens de site van Dr. Baumann te bezoeken: www.dr-baumann.nl

Indien u wilt checken of uw eigen producten schadelijke ingrediŽnten bevatten, kunt u gebruik maken van het ingrediŽnten analyse stappenplan. Of u kunt via deze test zelf vaststellen of uw producten voldoen aan de noodzakelijke voorwaarden voor anti-aging. Mocht dat niet zo zijn dan kunt u de producten van Dr. Baumann overwegen.

Bent u geprikkeld over de informatie over schadelijke ingrediŽnten, dan kunt u op internet nog een heleboel informatie vinden. Google maar eens op 'minerale olie in cosmetica', 'parabenen in cosmetica' of 'parfumallergie'.

Een prijzenoverzicht van de producten is op te vragen via de mail: info@beau-belle.com.