Menu:

Folders (PDF):

Gezichts- en Combi Behandelingen

Pedicure- Lichaams- en Massage Behandelingen

Prijslijst Behandelingen

Aanbieding

Beau Belle

Ik heb Beau Belle opgericht in oktober 2004, als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Na de basisopleiding gevolgd te hebben aan Instituut Thomas in Eindhoven, heb ik de voortgezette opleiding gevolgd, waardoor ik me heb kunnen specialiseren in diverse massagetechnieken. Ook de pedicure opleiding leek me een hele leuke en bijpassende aanvulling! Deze heb ik in 2006 afgerond. Doordat ik in aanraking ben gekomen met de producten van Dr. Baumann heb ik me daarnaast verder ontwikkeld op het gebied van producten en ingrediŽnten in producten.

Salon Beau Belle heeft rust, service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Het is erop gericht om uw huid te verzorgen met gespecialiseerde producten van Dr. Baumann. Dit merk onderscheidt zich van andere cosmetica door de keuze van hun ingrediŽnten. De producten zijn namelijk allemaal vrij van minerale olie, parfum, chemische conserveringsmiddelen, dierlijke ingrediŽnten en overbodige verpakking. En bevat daarentegen wel plantaardige oliŽn, huideigen lipiden, liposomen, vitamines en hoogwaardige huidbeschermende stoffen. Bij Beau Belle krijgt u een uitgebreid advies over de producten. Onder de knop Dr. Baumann en de website van Dr. Baumann kunt u meer informatie lezen over dit merk.
Maar ook uw lichaam en geest zal in de salon de nodige rust en ontspanning krijgen. Een rustige, warme sfeer in de salon en tijd voor de klant zorgen voor een ultiem ontspanningsklimaat. U bent dus bij Beau Belle aan het juiste adres om gelaat, lichaam en geest in optimale conditie te brengen ťn te houden!

De salon is gevestigd in de 'garage' van het woonhuis aan 'De Vendelier 4'. Hier is alle apparatuur en materiaal aanwezig om de behandelingen te kunnen geven. Ook is het mogelijk producten aan te schaffen voor thuisgebruik. Deze zijn noodzakelijk om de salonbehandelingen te ondersteunen en zorgen voor een optimaal resultaat. Ook zonder een behandeling te ondergaan is het uiteraard mogelijk om producten aan te schaffen. Ook dan krijgt u, op afspraak, een uitgebreid advies over de producten.